wtorek, 27 grudnia 2011

Grzyby w bułce albo chipsy grzybowe

To wigilijne danie smakuje wybornie nie tylko na święta.




Gotując zupę grzybową na Wigilię wrzucam zawsze sporo kapeluszy podgrzybków i prawdziwków więcej abym miała na one chipsy.
                        Składniki:
  • ugotowane kapelusze suszonych prawdziwków , podgrzybków
  • jajo
  • bułka tarta
Kapelusze maczać w roztrzepanym jaju a następnie panierować w bułce i piec na złoty kolor z obu stron.

Są chrupiące i przepyszne.
Smacznego.
Przepis rodzinny.

0 komentarze

Prześlij komentarz

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger