tag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post7091471457859187330..comments2024-03-27T18:04:08.165+01:00Comments on Moje Małe Czarowanie - Dorota Owczarek-Osowski: Zakwas na żur - jak go zrobić?Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttp://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post-87638759856671872792017-04-29T19:41:52.445+02:002017-04-29T19:41:52.445+02:00Tak dokładnie Beato, mąką na barszcz biały musi by...Tak dokładnie Beato, mąką na barszcz biały musi być pszenna. Dodaj jeszcze skórkę chleba razowego to będzie jeszcze bardziej aromatyczny.<br />Przepraszam ze tak późno odpowiadam ale nie maiłam dostępu do bloga.Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttps://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post-74394241119669232122017-04-26T18:55:32.568+02:002017-04-26T18:55:32.568+02:00Dzień dobry! Proszę o radę. Czy zakwas na biały ba...Dzień dobry! Proszę o radę. Czy zakwas na biały barszcz można zrobić tak samo, tylko z mąki pszennej np. typ 1850? Pozdrawiam, BeataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post-76436844957892081112017-04-25T18:19:41.652+02:002017-04-25T18:19:41.652+02:00Nie wymagający dużo pracy a znacznie pyszniejszy n...Nie wymagający dużo pracy a znacznie pyszniejszy niż kupny, polecam Reniu.Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttps://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post-43063207765056165722017-04-23T14:18:53.775+02:002017-04-23T14:18:53.775+02:00Ja zawsze kupuje gotowy:)))ale może warto wypróbow...Ja zawsze kupuje gotowy:)))ale może warto wypróbować Twój sposób:))Pozdrawiam serdecznie:)))Reniahttps://www.blogger.com/profile/01541880241343325879noreply@blogger.com