tag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post8065498199029280409..comments2024-03-27T18:04:08.165+01:00Comments on Moje Małe Czarowanie - Dorota Owczarek-Osowski: Fasola w sosie pomidorowymDorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttp://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post-48895151541059012412020-06-26T16:56:06.564+02:002020-06-26T16:56:06.564+02:00Wydaje mi się że około 6 miesięcy, dłużej to fasol...Wydaje mi się że około 6 miesięcy, dłużej to fasola może fermentować.Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttps://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post-24019764265087930062020-06-24T19:16:22.570+02:002020-06-24T19:16:22.570+02:00Nic nie szkodzi, dzięki za odpowiedź! :) A wiesz m...Nic nie szkodzi, dzięki za odpowiedź! :) A wiesz może jak długo takie gotowe zapasteryzowane słoiki mogą postać w spiżarni?My lesson ideashttps://www.blogger.com/profile/13065427288055006810noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post-50938298332585744102020-06-24T09:57:21.569+02:002020-06-24T09:57:21.569+02:00Wkładasz słoiki gotowe z fasolka do zimnego piekar...Wkładasz słoiki gotowe z fasolka do zimnego piekarnika, nastawiasz temperature na 140 stopni i jak piekarnik osiągnie tyle zostawiasz słoiki na 30 minut, potem wyłączasz piekarnik i do wystudzenia słoiki mają tam zostać. Gotowe. Sorry że tak późno ale nie widziałam komentarza.Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttps://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9205548821600120311.post-9576258918419057332020-06-21T17:18:58.963+02:002020-06-21T17:18:58.963+02:00Dzień dobry:) A jak taką fasolkę zapasteryzować w ...Dzień dobry:) A jak taką fasolkę zapasteryzować w piekarniku? Pozdrawiam, MagdaAnonymousnoreply@blogger.com